Specialisten

Hoe bent u hier terecht gekomen, is mijn vraag aan u….

U heeft net een andere (nieuwbouw) woning gekocht, óf

U bent van plan een andere (nieuwbouw) woning te gaan kopen óf

U vindt woningen en alles wat daarmee samenhangt interessant óf

U heeft een berg vragen over alles wat met bovenstaande te maken heeft en u kunt wellicht door de bomen het bos niet meer zien!

Hoe dan ook, u bent nu op deze pagina terecht gekomen, dus kijkt u even verder, zodat u weet waarom u het kopje “specialist” heeft aangeklikt!

U kunt en mag wat verwachten van degene die u de verkoop van uw woning toevertrouwt of u begeleidt bij de aankoop van een andere (nieuwe) woning. Een specialist is geen overbodige luxe in de “woningwereld”.

Meer dan 20 jaar komt u ons tegen in de financiële dienstverlening, zoals hypotheken en aan- en verkoop van woningen. Daar ligt ons hart en daar zijn wij bedreven in. Wij zijn trots op onze manier van werken en denken daarmee zeker in de huidige markt iets te kunnen toevoegen. Ons kantoor is laagdrempelig en heeft alle disciplines in huis.

U krijgt vakkundige begeleiding door ervaren professionals, wij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO, zodat u zeker weet dat u door een gecertificeerd Makelaar-Taxateur word begeleidt, daarnaast voert Ron Anthonise de titel “Erkend Financieel Adviseur”, zodat u verzekerd bent van professioneel en onafhankelijk advies.

"No-nonsense" is ons credo, geen gladde praatjes en loze beloften. Tel daarbij ons hoog servicelevel en u heeft de juiste partner voor alles wat met (dus ook de financiële aspecten rondom) uw woning te maken heeft. Service is voor ons geen begrip, maar een vanzelfsprekendheid! Het klinkt misschien ouderwets in deze snelle jachtige tijd, maar wij zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke aanpak en het opbouwen van een vertrouwensrelatie nog steeds het beste werkt. Wij streven naar korte lijnen en persoonlijk contact. Ook buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar voor onze klanten.

Belt u mij snel even op? Of vult u uw contactgegevens in op onderstaand formulier, zodat wij u snel kunnen bellen!

Anthonise Makelaars
Frans Den Hollanderlaan 18, 4461 HN Goes
Tel. 0113 270 406
Mob. 06 12058515
makelaars@anthonise.nl
www.anthonise.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.