Specialisten

In Goes bij De Hypotheker, weet je het pas echt zeker

Je huis is je kostbaarste bezit. Het is een van de leukste, maar ook een van de grootste aankopen in je leven. Het afsluiten van een hypotheek is een serieuze aangelegenheid, waarvan de consequenties jarenlang invloed hebben op je financiële situatie. Dat vraagt om zekerheid.

De Hypotheker is Nederlands grootste onafhankelijke organisatie voor advies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je eigen woning. Het belang van de klant staat altijd voorop. De adviseurs geven je overzicht en inzicht en regelen alles. De 7 Jazekerheden vertellen je precies wat je van De Hypotheker mag verwachten. André Kuypers, eigenaar van het kantoor in Goes, zet ze alle zeven op een rijtje:

1. Een hypotheek op jouw manier

Jij bepaalt hoe je jouw hypotheek regelt. Wil je zelf online aan de slag? Of heb je toch liever dat onze adviseur je volledig ontzorgt? Bij ons heb je drie keuzes: Zelfzeker (zelf online en toch een gedegen advies van een adviseur), Jazeker (samen met een adviseur) of Pluszeker (volledig ontzorgd door een adviseur). Je sluit bij ons je hypotheek af op jouw manier!

2. Advies dat bij jou past

We kijken uitvoerig naar je situatie, financiële plaatje en mogelijkheden. Hierdoor kunnen we de hypotheek adviseren die past bij jouw wensen en verwachtingen. Samen bespreken we uitvoerig welke risico’s je eventueel loopt bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. En natuurlijk wat onze oplossingen daarvoor zijn. Ook als je ervoor kiest om online zelf je hypotheek te regelen, heb je altijd nog een face-to-face check met één van onze adviseurs.

3. Ruim 30 jaar ervaring

De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. In de afgelopen dertig jaar hebben we al meer dan een miljoen mensen geholpen met de grootste en leukste aankoop in hun leven: hun huis. We hebben meer dan 480 adviseurs die voor je klaarstaan om jou te adviseren over de hypotheek die het beste bij jou past. Nu, maar ook in de toekomst.

4. We vergelijken meer dan 40 aanbieders

De Hypotheker is volstrekt onafhankelijk. Wij vergelijken de rente en voorwaarden van meer dan veertig aanbieders en we bemiddelen met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers van Nederland. Daarmee zijn we de grootste onafhankelijke intermediair.

5. We zijn duidelijk en transparant

Je kunt erop vertrouwen dat we altijd volledig transparant zijn over de tarieven en werkzaamheden die we voor jou gaan verrichten. Dit leggen we vast in de Opdracht tot Dienstverlening. Na (digitale) ondertekening gaan we aan de slag.

6. Wij zijn altijd bereikbaar

Ben je op zoek naar een woning en heb je vragen over jouw mogelijkheden? Op hypotheker.nl kun je vragen stellen via webchat of per e-mail. Ook als je zelf online je hypotheek regelt, kun je tijdens het hypotheektraject altijd bij ons terecht met al je vragen. Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder, zodat jij weer een stapje dichterbij jouw droomhuis bent!

7. Wij checken jouw hypotheek, ook na het afsluiten!

We controleren jaarlijks of je hypotheek en aanvullende producten nog passen bij je persoonlijke en financiële situatie. Zo weet je zeker dat je altijd up-to-date bent op financieel gebied.

Meer weten?

André en zijn collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak vrijblijvend een afspraak!

De Hypotheker Goes
Wulfaertstraat 7, 4461HS Goes
Tel. 0113 - 271 880
Goes1141@hypotheker.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.