Westerschans

Goes - Goes
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 705.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 153m2
Inhoud
450 - 515m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Aan de Westhavendijk te Goes ontstaat een fantastisch mooie skyline middels project "Westerschans" Fase 1B start na de zomervakantie van 2019 en omvat 29 koopappartementen in het luxe segment. Er is een grote diversiteit aan appartementen vanaf 100 m² woonoppervlak met twee slaapkamers tot de penthouses met ruim 150 m² vloeroppervlak, maar liefst vier slaapkamer en een fenomenale buitenruimte van bijna 100 m².

Wonen in de Westerschans betekent luxe en duurzaam wonen met een eigen parkeerplaats dan wel parkeerbox in de kelder. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een collectieve WKO installatie welke zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Op het dak van het complex worden zonnepanelen geplaatst die een groot deel van de collectieve energiebehoefte gaat opvangen. Dit zorgt voor een relatief lage individuele energienota.

Vanaf het balkon kijkt u uit over het kanaal en ziet u recreatiebootjes af en aan varen richting de gezellige haven van Goes. Langs het kanaal aan de voorzijde is geen auto verkeer maar louter wandel en fietsverkeer. Aan de achterzijde van het complex is een parkeerterrein voor bezoek en de omringende winkels.

Een nieuw appartement bijna in het centrum van Goes? Het kan aan de Westhavendijk in complex Westerschans.

Omgeving:
Project Westerschans aan de Westhavendijk te Goes is gelegen op loopafstand (700 meter) van het centrum van Goes met een diversiteit aan winkels en horeca gelegenheden. Sportvelden en een zwembad zijn in die directe omgeving evenals het recreatie gebied "de Hollandse Hoeve". Met de auto bent u ook snel onderweg door de ligging nabij de ontsluitingswegen.
De Oosterschelde, strand en verdere natuur zijn op fietsafstand.

Westerschans heeft na oplevering in de directe omgeving een grote supermarkt (Albert Heijn), een fruitwinkel, een delicatessenwinkel en een bloemenzaak. Verdere commerciële invulling zal bekend worden gaandeweg het proces van de bouw en ontwikkeling van gebied Westerschans.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerschans
Koopwoningen
29 (waarvan 8 beschikbaar)
Prijs
€ 495.000,- tot € 705.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goes.

Aanmelden