Bellevue Goese Diep - Appartementen

Goes - Goes
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 1.295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 175m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De appartementen en penthouses Bellevue Goese Diep verrijzen op een unieke locatie. Aan de entree van Bellevue Goese Diep worden in totaal 28 appartementen en 5 penthouses gerealiseerd. Vanuit de royale appartementen en luxe penthouses heeft u een magnifiek uitzicht over Goes, het Havenkanaal en het Goese Meer.

Bijzonder wonen? Een zee aan ruimte, een breed terras met optimale zonligging én een keuken die het levendige hart vormt van het appartement of penthouse. De unieke indelingen zorgen voor een optimale connectie met het water.

Pre-sale
De verkoop van de appartementen en penthouses Bellevue Goese Diep komt steeds dichterbij en we krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie willen ontvangen en zich willen inschrijven. In aanloop op de officiële verkoop starten we daarom met een pre-sale! Er zijn voor de prachtige varianten ontworpen door de architect.

Vanaf 3 juni 2022 kunt u de plattegronden van de diverse varianten, woonoppervlaktes, perceeloppervlaktes, concept impressies en prijsindicaties bekijken. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld bij de definitieve verkoop. Team Bellevue Goese Diep is benieuwd naar welk woningtype uw voorkeur uitgaat. U kunt dit aangeven via het inschrijfformulier. Schrijft u zich in tijdens de pre-sale dan ontvangt u als eerste een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment inclusief brochure en prijslijst.

Heeft u vragen tijdens de pre-sale? Neem dan contact op met de makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars via 0113 - 21 11 47 of info@stadenzeeland.nl

De getoonde impressies, teksten en plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bellevue Goese Diep - Appartementen
Koopwoningen
33
Prijs
€ 450.000,- tot € 1.295.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goes.

Aanmelden