Bellevue Goese Diep - Appartementen

Goes - Goes
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 1.275.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 175m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

In deze unieke nieuwbouwwijk omgeven door het water kijkt u uit over het Havenkanaal en het Goese Meer. Bellevue Goese Diep is de laatste ontwikkeling in deze nieuwbouwwijk en daarmee één van de laatste kansen om in een nieuwe woning in Goes aan het water te wonen. Geniet van de zon en voorbij varende boten naar de Stadshaven en Oosterschelde, dat gaat toch nooit vervelen?

In Bellevue Goese Diep worden in totaal 57 woningen gerealiseerd. Het plan voorziet in 28 appartementen, 5 penthouses, 12 herenhuizen en 12 tweekappers. Het is een plek waar u wordt omringd door water en u binnen no time in de levendige binnenstad bent. Zo bieden we een brede groep mensen de mogelijkheid tot sfeervol wonen in een dynamische wijk. Meer weten over dit project? Ga naar bellevuegoesediep.nl/nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bellevue Goese Diep - Appartementen
Woningen
22 van 33 beschikbaar
Prijs
€ 450.000,- tot € 1.275.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goes.

Aanmelden