Terug naar Project

Type 120-N

Aan de rand van het centrum van Goes bieden wij aan ruime appartementen met uitkijk op het water. Wilt u genieten van ruimte, een mooi uitzicht en toch alles dicht bij de hand hebben? Dan is dit een unieke kans!

Type 120-N heeft een woonoppervlakte van circa 153 m? en is gelegen op de penthouse verdieping, de 4e verdieping. Het dakterras van circa 90 m? is gelegen op het Zuiden (4.01) dan wel Noorden (4.06) en op het Oosten heeft u nog een balkon met uitzicht over het kanaal. Aan de galerijzijde is nog een buitenruimte van circa 15 m? welke gelegen is op het Westen.

Toegang:
Portaal met brievenbussen en videofoon. Het appartement is te bereiken via de algemene hal welke bereikbaar is met de trap of lift.

Indeling Type 120-N:
Hal met met meterkast, apart toilet, berging met de witgoedaansluitingen, badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel. Het appartement heeft 4 slaapkamers, slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van ca. 17,9 m? met eigen inloopkast en een eigen badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel, slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van ca. 9,2 m? en slaapkamer 3 van 12,2 m?, slaapkamer 4 heeft een oppervlakte van ca. 24,3 met inloopkast en de mogelijkheid voor toegang tot de badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon gelegen op het Oosten. De woonkamer van ca. 54 m? met open keuken is voorzien van grote raampartijen met schuifdeuren. Een heerlijk lichte leefruimte! Vanaf deze ruimte heeft u toegang tot het balkon en het dakterras van circa 90 m?.

Het appartement is voorzien van twee nette badkamers en apart gastentoilet.
Standaard wordt er geen keuken geleverd.
Bij elk appartement hoort een eigen parkeerbox en berging gelegen in de ondergelegen parkeerkelder.

Verwarming:
Energiezuinigheid wordt een steeds belangrijker element voor de woningbouw. De isolatie van de appartementen voldoet aan de hoogste eisen, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Voor de verwarming en het warm water wordt gebruik gemaakt van een collectief WKO systeem dat warmte uit de bodem haalt. Daarnaast kan dit zelfde systeem ingezet worden om de appartementen in de zomer te koelen. Deze manier van verwarmen is zeer comfortabel door het standaard toepassen van vloerverwarming en bovendien kost het minder energie dan een traditionele gasgestookte installatie.

Zonnepanelen:
Op het dak worden in totaal circa 270 zonnepanelen ge?nstalleerd. Elk appartement heeft zijn eigen aandeel. Stookkosten zullen uitkomen op circa ? 100,- per maand.

VvE kosten:
De VvE kosten bedragen circa ? 260,- per maand.

Koopsom vanaf ? 705.000,- V.O.N.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 705.000,-
Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 515 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4.01 € 705.000,- - 153 m2 4 515 m3 Te Koop
4.06 - - 153 m2 4 515 m3 Verkocht